Wednesday 2 December 2015

Laptop huren of tijdelijk internet nodig?

http://www.klusit.nl


Tijdelijk behoefte aan extra online capaciteit of apparatuur? KlusIT biedt een compleet pakket aan IT-gerelateerde diensten welke 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is! Een laptop huren, IPad huren, beamer huren of tijdelijk internet nodig? KlusIT heeft de expertise in huis om snel en effectief op locatie diensten te bieden waarmee u direct aan de slag kunt.

Een ad-hoc vergadering of presentatie op locatie? Een beamer huren bij KlusIT doet u compleet en effectief, waarbij niet alleen de levering van de apparatuur, maar ook de service centraal staat. Beamers zijn beschikbaar voor elk evenement, project of zaal, en worden geheel naar wens geleverd volgens de mogelijkheden van de betreffende locatie.
Tevens is het ook mogelijk het beamer huren te combineren met diverse accessoires zoals laptops en tijdelijk internet, zodat er voor elke situatie een werkende oplossing wordt neergezet. Zo kunt u bijvoorbeeld een complete desktop computer huren welke alle benodigde software voor uw evenement geïnstalleerd heeft, zodat u snel en makkelijk operationeel bent! Tevens is het mogelijk om reeds aanwezige, bekabelde apparaten welke in eigen bezit zijn te koppelen aan het tijdelijk internet welke door ons is geleverd.

Met de internetoplossingen van KlusIT, zoals USB Dongels en Mobiele Hotspots, bent u op elke gewenste locatie snel en gemakkelijk online. Met een standaard bijgeleverde downloadsnelheden kunt u binnen Nederland, ongeacht de locatie, snelheden behalen tot 100 Mbit upload en 50 Mbit download. Tevens is het op aanvraag ook mogelijk om tijdelijk internet te bestellen in Frankrijk!

http://www.klusit.nl


De huurperioden voor het beamer huren en het huren van andere apparaten en internetoplossingen zijn flexibel aan te passen aan uw wensen, en kunnen uiteenlopen van een huurperiode voor de duur van 1 dag tot en met 3 jaar. Onverhoopt extra capaciteit of service nodig? KlusIT staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zodat u direct kunt worden geholpen in geval van vragen of problemen!
Bekijk voor meer informatie snel onze website of neem vrijblijvend contact op voor een offerte en een advies op maat!
http://www.klusit.nl/

No comments:

Post a Comment