Thursday, 5 November 2015

KlusIT Computerverhuur: altijd een uitkomstDé specialist in het verhuren van IT gerelateerde diensten is KlusIT Computerverhuur. Zoals de naam al aangeeft, verhuurt KlusIT computers, maar ook zeker meer. U bent er aan het juiste adres voor onder meer tijdelijk internet, een iPad huren, een beamer huren of een printer, server of beeldscherm.

Denk groot

Voor evenementen of bijzondere presentaties pakt u letterlijk groot uit door middel van een megascherm. Onze beeldschermen zijn tot 70-inch groot en voorzien van een handig statief of een voet. In plaats van een beeldscherm kunt u ook kiezen om een beamer huren.  Er zijn diverse beamers uit voorraad leverbaar, en we leveren ook een projectiescherm als u dat wilt. Een beamer huren kan ook weer vanaf één dag tot een periode van liefst drie jaar.Snel meegroeien


Als uw bedrijf razendsnel groeit, is het wel zo’n fijne gedachte dat uw IT-infrastructuur dezelfde groeispurt maakt. Bij KlusIT Computer verhuur is een computer huren kinderspel. Alle apparatuur is bij ons op voorraad, zodat we binnen 24 uur in heel Nederland leveren. Omdat we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, weet u zeker dat u uw computer, beamer, laptop of iPad in no-time bij u is.

No comments:

Post a Comment